Îl acuza că o neglijează, că nu ține cont niciodată de ea și de dorințele ei, că tot ceea ce face el e să stea toată ziua pe calculator. Ar fi vrut să ia masa împreună, să se joace de-a restaurantul, că tot stăteau doar în casă, de mai multe ori făcuse special câte un tort și aprinsese lumânări pe masă, dar el nu venea din biroul aflat în camera alăturată. După lungi discuții inutile, el îi ceru să plece.

Clienții începură să-l sune de la prima oră. Toate serverele căzuseră. Abia după ce încercă să reinstaleze totul de mai multe ori și nu reuși, se apucă să desfacă echipamentele. După care verifică prizele. Toate cablurile erau ciupite și găsi cuiburi de furnici în carcasa metalică a stației mari. Până să apuce să iasă din casă, se produse un scurt-circuit și incendiul se răspândi cu repeziciune.

În timp ce vorbea la telefon cu mama lui care o sunase să-i povestească despre tragedie și să o roage să fie alături de el, să mai încerce să se împace, ea picura miere pe frunzele din terrariu. Colonia devenea din ce în ce mai puternică și trebuia să le găsească un spațiu mai mare.

Le era foarte recunoscătoare furnicilor, își făcuseră treaba foarte bine. Voia să le păstreze pentru când ar fi avut din nou nevoie de ele. Denumirea lor științifică era Lasius Neglectus.