Mereu avidă de senzațional, presa începe să exagereze încă de la apariția primei victime.

 

Știrile de Brașov
ediție specială, 3 octombrie 2022

 

Mireasa moartă de pe banca îndrăgostiților

 

Întregul oraș s-a cutremurat astăzi când o femeie tânără, îmbrăcată într-o rochie albă, fină, de mireasă, a fost găsită pe o bancă de pe aleea Sub Tâmpa. O sursă a redacției ne-a comunicat experiențele stranii asociate: temperatura mai scăzută în zonă, o burniță fină și un vânt năprasnic pornit după ce corpul femeii a fost ridicat de acolo de către echipa de legiști.

Mai cutremurător este faptul că, de azi de dimineață și până acum, toți câinii trag de lesă și refuză să fie plimbați prin zonă, iar dacă, totuși, sunt forțați de stăpânii lor să meargă pe aleea unde se află banca îndrăgostiților, urlă necontenit.

Identitatea fetei nu este cunoscută deocamdată. De la poliție nu am primit niciun fel de declarații. Știm doar că medicul legist, doctor Regina Alexa, se va ocupa de caz. Din păcate nu ne putem aștepta la vești sau detalii prea curând.”

În momentul în care apar și următoarele cadavre, presa escaladează; până la urmă, în titlul articolelor apar referiri la Vampirul din Transilvania.

Pentru Gigi Alexa este cel mai greu caz pe care l-a avut până acum, are nevoie de sprijin și are impresia că nu-l poate găsi nicăieri.

 Lansarea volumului al cincilea al seriei Gigi Alexa, „Anotimpul mireselor” va avea loc la BRAȘOV în data de 2 octombrie, de la ora 18, la Terroirs Boutique du Vin, la etaj.
Pentru cei care nu sunt din Brașov sau nu pot ajunge pe 2 octombrie, volumul se poate precomanda pe Libris. Livrările se vor face începând cu 10 octombrie.