O rugase să-l sune când intră în cadă. Ea pregătise atent totul, verificase ce și cât intră în cadru, îndesesase rufele în coș, aranjase studiat prosoapele, adusese chiar și orhidea din dormitor și o pusese pe marginea căzii. Spuma era aproape de marginea superioară și ea intră ușor în apă. Evident, avusese grijă ca apa să nu fie foarte fierbinte, mai bine tremura puțin decât să o vadă el roșie ca un rac. Îndepărtase doar surplusul de machiaj, astfel încât să dea cât mai natural. Montase telefonul pe un suport fixat pe mașina de spălat și-l apelă video.

Se cunoscuseră într-un oraș străin amândurora în urmă cu o lună și  de atunci erau tot timpul pe mesaje. De la început au flirtat cu nerușinare. Pentru ea,  cei trei sute de kilometri care-i despărțeau acum erau o distanță rezonabilă pentru sexting.

L-a lăsat să o privească în timp ce se juca cu spuma din baie, mereu atentă să nu se vadă prea mult. El părea atât de fericit! Și-au luat rămas bun înainte ca ea să facă duș. El nu insistase, i-ar fi fost foarte greu să urmărească toată scena în direct.

Scurtcircuitul se produse exact așa cum calculase el, fix la primii stropi căzuți din pălăria dușului, iar ea își pierdu mai întâi cunoștința și apoi căzu în apă.

Și asta doar pentru că, deși juraseră că-și vor spune adevărul, ea îl mințise cu nerușinare, era măritată și nu văduvă, așa cum declarase; soțul ei nu era mort, ci doar plecat foarte des de acasă. Moartă era ea.