Se trezea în fiecare dimineață și se repezea să-i citească postarea de pe blog. Devenise un fel de ritual pentru el, era bucuria cu care-și începea ziua. De la începutul verii, articolele ei se răriseră și se simțea înșelat. Chiar dacă ea a anunțat că e în vacanță, nu înțelegea de ce nu-și face datoria față de el și de ceilalți abonați ai ei. 

Spera ca toamna să o potolească, dar când a văzut din o fotografie cu ea pe plajă, s-a urcat în mașină și n-a mai oprit. 

Cum a ajuns, s-a dus mai întâi într-o florărie și apoi a căutat-o. S-a așezat în genunchi pe nisip și a încercat să-i ofere florile. A fost extrem de dezamăgit când ea s-a speriat atât de tare. A doua zi și-a așezat prosopul tot lângă al ei. Poliția a venit în cea de a treia zi. Ea reclamase că e hărțuită. 

O privi în ochi în timp ce-i întindea farfuria cu salată peste tejghea.  Se angajase cu o zi în urmă – mereu restaurantele de pe litoral sunt în căutare de personal – iar el se bucurase că va avea ocazia să o vadă în fiecare zi. Era terasa ei preferată. 

Își dădu șorțul jos cu mișcări rapide și anunță că nu se simte bine și se duce până la farmacie. Nu voia să fie de față când ea va intra în spasme din cauza otrăvii pe care i-o pusese în mâncare.