Zborul îi crease o stare de anxietate pe care abia o putea stăpâni. Nu mai pățise demult așa ceva, simțea în tot corpul o agitație nedefinită și avea senzația că o va înghiți cu totul golul din stomac, ca și când s-ar întoarce pe dos. 

 

Se ridică să se ducă la toaletă încă o dată și atunci îl văzu. Se pregătea să se așeze chiar în fața ei, părea îngândurat, nu o recunoscuse. Nu se mai văzuseră de 20 de ani. Ea devenise o femeie în toată firea, înaltă, poate chiar mai înaltă ca el, emana siguranță și miros de bani. Nici el n-arăta chiar rău, din băiețelul care era, acum avea în față un tip destul de bine. Oricum, toți bărbații arată ca și când ar fi ceva de capul lor dacă-i îmbraci într-un costum elegant. 

 

La despărțire a bătut-o atât de rău, încât a trebuit să cheme salvarea după plecarea lui. I-a fost rușine să-i facă plângere la poliție.

 

Îi zâmbi cald, el ezită, până la urmă îi spuse cine e și-l îmbrățișă. Îi strecură în buzunarul sacoului doza de cocaină pe care o păstrase pentru ea și apoi se duse la unul dintre cei care asigurau paza aeroportului și-l denunță. Privind cum este ridicat de forțele de ordine, era prima data când se bucura că e o dependentă.