Interviu editura Tritonic

1. Un roman crime după un roman de dragoste, de ce? ”Julieta avea un pistol” este un roman despre onestitate. Moartea Anei Stancu face să cadă măștile celor din jurul ei și să iasă la iveală fețele lor adevărate. Fiecare dintre cei apropiați ei are și câte o agendă ascunsă, care poate constitui un mobil pentru crimă. Oricare dintre cele opt personaje ar fi avut un motiv suficient de puternic pentru a fi ucis-o. Sentimentele lor față de Ana sunt fie de iubire, fie de ură, nu există indiferență. Chiar dacă este un roman polițist, ”Julieta avea un pistol”
2017-05-12 18:33:26
Citeste mai departe ...

Happy Moms

Dana Lupșa a pornit proiectul Happy Moms când și-a dat seama că ajuta mamele care își doresc o schimbare în viață, că le poate sprijini dacă doresc să îți deschidă o afacere sau, pur și simplu, să-și urmeze pasiunea. Sunt foarte bucuroasă și onorată că voi vorbi la conferința Happy Moms din 30 octombrie la Brașov pentru susținerea proiectului. I-am răspuns la câteva întrebări și puteți găsi articolul   integral și aici. Vă aștept la conferința Happy Moms din 30 octombrie. 

2017-05-12 18:50:10
Citeste mai departe ...

Interviu de Julieta

Cine ești? Cum aș putea răspunde simplu la o întrebare atât de complicată? Dacă ți-aș spune că sunt scriitor, m-ai contrazice, asta e ceea ce fac. Dacă ți-aș spune că sunt Tony Mott, mi-ai spune că e doar o denumire, ăsta e pseudonimul meu, nu e nici măcar numele meu. De fiecare dată când mă iau prea tare în serios, fie că sunt bucuroasă, fie că sunt tristă, îmi pun cea mai importantă întrebare: ”cine mă cred?”, apoi îmi revin. Așa că, prefer să aflu exact abia la sfârșit cine-am fost, pentru că abia atunci mă voi opri din a deveni cineva.
2017-06-13 17:00:42
Citeste mai departe ...